Assist2net
 
Du er her:Forside-Søk jobb

Søk jobb

Som det største veisideanlegg på Berkåk gjør vi alltid vårt beste for at besøkende skal få en hyggelig opplevelse når de svinger innom. Vi skal gi reisen en mening og besøket et innhold. Hos oss finner du en kafeteria, en storkiosk/bensinstasjon tilknyttet Mix og Norske Shell, samt 19 motellrom. Vi er tilknyttet Norgesgruppen gjennom MIX-kjeden. Norgesgruppen er Norges største handelshus med vel 2000 utsalgssteder, noe som gir oss slagkraft i markedet. Vår ambisjon er å skape det beste arbeidsmiljø på Berkåk, og for å få til det behøver vi de beste menneskene :)

Hvilke stillinger finnes på Veikroa?

Vi har i hovedsak to typer stillinger. Disse kan tilpasses både i forhold til innhold og stillingsprosent ut i fra hva du måtte ønske:

Medarbeider

Som medarbeider i vår bedrift vil du ha mange varierte og spennende arbeidsoppgaver. Du må være kreativ og flink til å ta initiativ. Du må også være villig til å lære nye ting og sette pris på å jobbe på en arbeidsplass som er i stadig utvikling. Det daglige arbeidet vil foregå i både kiosk og kjøkken avdeling. Du vil få grunding opplæring, og vi krever ingen spesielle forkunnskaper.

Vi kan tilby deg gode arbeidsforhold med godt arbeidsmiljø, spennende arbeidsoppggaver og gode personalfordeler. Stillingsandel og ansvarsmengde er mye opp til deg selv.

Stasjons/kjøkken-leder

vil det være ditt ansvar å følge opp butikkdriften slik at den lever opp til kjedens profil og driftskonsept. Dette gjelder både butikkdriften ift. MIX-butikkene og Norgesgruppen, samt stasjonsdriften ift. Norske Shell. Det vil være ditt ansvar å følge opp rutiner fastlagt av daglig leder, samt utvikle nye. Du vil være daglig leders representant i butikken, og samarbeide med daglig leder slik at butikken og restaurangen gjør et best mulig inntrykk på den besøkende.

Vi kan tilby deg gode arbeidsforhold med godt arbeidsmiljø, spennende arbeidsoppggaver, konkurransedyktig lønn, og gode personalfordeler. Ansvarsmengde er mye opp til deg selv. Vi vil stå på for å gi deg muligheter til utvikling.

Hvordan søke?

Er du interessert - ta gjerne kontakt for en utfyllende prat om stillingen. Send en søknad, med CV, idag! Vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke nøl med å ta kontakt.

Send en mail til post@berkaak-veikro.no eller ring Daglig Leder, Anne Karin, på 41 55 88 38.


Vi gleder oss til å høre fra deg! :)
Copyright 2015 Berkåk Veikro AS | Tlf: 72 42 72 20 | E-post: post( at )berkaak-veikro.no Utviklet avAssist2net AS
 
 
Dine Logo