Assist2net
 
Du er her:Forside-Om oss

Om oss

Berkåk Veikro er en familiebedrift som har eksistert i 50 år. Aud og Olav Nyberg bygget i 1962 opp en moderne bensinstasjon med Caltex som merkevare. De bygget seg også bolighus i tilknytning til bensinstasjonen, og de drev stasjonen i 15 år før den i noen år ble utleid.
I 1986 fikk Anne Karin og Jan Arve Nyberg tilbud om å ta over, og de etablerte Berkåk Gatekjøkken i butikklokalet og leide ut pumpeområdet til Statoil.

Det startet i det små, men de begynte raskt å tenke på hvordan de skulle utnytte den gunstige plasseringen like ved E6. I 1990 ble det eksisterende butikklokalet bygd på med kafeteria, og mat og kiosktilbudet ble utvidet. Videre så de behovet for overnatting, og bygget Åttekanten som inneholder 8 trivelige motellrom med dusj, toalett og bredbånd.

De har også en kjærlighet til gamle tømmerhus og hadde en ide om å etablere et gammeldags tun på eiendommen. Hallandstuggu er et over 200 år gammelt tømmerhus som inneholder moderne motellrom, og 1.etasje brukes til frokost til gjestene, samt selskap og møter. Stabbur og stall er en del av tunet, og her finner man et flott lekeområde med lekeapparater, Gråtass og flere forskjellige dyr.

Rundt året 2000 ble det påbygd 100m2 til kiosk, som ble knyttet sammen med kafeteriaen.
I 2004 ble det flate bensinstasjonstaket påbygd en etasje, og inneholder 6 flotte motellrom. I tillegg ble det bygd et moderne toalettanlegg, som inneholder 24 timers veitoalett.

I 2009 sto en moderne bensinstasjon ferdig med nye pumper, tanker og nytt kjørebanetak og med Shell som merkevare.

Familien Nyberg har hele tiden utviklet bedriften med tanke på et helhetlig tilbud til de veifarende, og en trivelig møteplass for lokalbefolkningen. Høy kvalitet og standard er viktig for at både gjester, ansatte og vertskap skal trives.

Anne Karin og Jan Arve Nyberg har 3 sønner, og driver gårdsbruk med sau på Berkåk. De er engasjert flere andre forretningskonsept, og var en av initiativtakerne til blant annet Bygdasenteret og Mjuken Hyttegrend.
Copyright 2015 Berkåk Veikro AS | Tlf: 72 42 72 20 | E-post: post( at )berkaak-veikro.no Utviklet avAssist2net AS
 
 
Dine Logo